Zpět na všechny články

Chystáme se do Londýna – co nás čeká?

Na konci ledna 2024 pořádáme odbornou exkurzi do britské metropole Londýna. Exkurze je pro studenty gymnázia i pro žáky naší střední školy. Co máme na programu?

Chystáme se do Londýna – co nás čeká?

Londýn 2024: nezapomenutelná zkušenost pro naše studenty

Exkurze Londýn 2024 nabízí jedinečnou příležitost pro naše studenty prohlédnout si nejen krásy Londýna, ale také obohatit své znalosti v rámci odborného programu. Exkurze se uskuteční od 30. do 31. ledna 2024 (případné změny termínu budou sděleny školou).

Program exkurze do Londýna

Čeká nás prohlídka centra Londýna s návštěvou ikonických míst jako Buckingham Palace, Trafalgar Square, St. Paul Cathedral, London Eye, Big Ben, Borough Market, Leadenhall Market a Tower of London. V rámci programu navštívíme i vyhlídku Sky Garden. To je nejvýše položená veřejná zahrada ve Spojeném království. Nachází se na vrcholu výškové administrativní budovy v londýnském City.

Londýn 2024: organizační informace

Do Londýna se dopravíme letecky z Prahy. Odlétáme v ranních hodinách 30. ledna 2024 a návrat předpokládáme 31. ledna večer.

Ubytování plánujeme v hotelu Moxy London Excel se snídaní. Celková úplata za účast na této odborné exkurzi činí 4 990 Kč. Částka zahrnuje leteckou dopravu s příručním zavazadlem, transfer z letiště do centra, ubytování, vstup na Sky Garden a pojištění (krátkodobé cestovní pojištění včetně pojištění storna).

Úplata nezahrnuje kapesné, jízdné po městě, stravu mimo snídaně a případné vstupné navíc.

Těšíme se na tuto vzrušující a vzdělávací cestu se studenty našeho Gymnázia. Věříme, že tato exkurze přinese nezapomenutelné zážitky a obohatí jejich poznání.

 

 


Další články