Zpět na všechny články

Příprava na přijímací zkoušky na Gymnázium Braník

Pomůžeme vám s přípravou na přijímačky: maximalizujte své šance na přijetí na Gymnázium Braník!

Příprava na přijímací zkoušky na Gymnázium Braník

Pro přijetí na naše čtyřleté Gymnázium Braník budete muset zvládnout státní Cermat testy z českého jazyka a matematiky. Ty v dubnu čekají všechny deváťáky, kteří chtějí na maturitní obor. S přípravou na přijímací zkoušky našim budoucím studentům velmi rádi pomůžeme!

Své uchazeče rádi a zdarma chystáme na přijímačky v rámci To dáš! Přijímaček nanečisto (v hodnotě až 14 900 Kč). Navíc připomínáme, že pro žáky, kteří mají Gymnázium Braník jako první školu v přihlášce, je sleva na školném v prvním ročníku dalších 14 000 Kč.

Jednotné přijímací zkoušky 2023/24

Letos nás pravděpodobně čeká mnoho změn v přijímacím řízení na střední školy. Dobrá zpráva je, že podoba jednotných přijímaček z dílny Cermatu se nemění. Deváťáci na ně stále mají dva pokusy (ve 2 termínech) a bude se jim vždy na všechny školy počítat lepší výsledek (součet lepšího bodového zisku z češtiny a matematiky). Na jednotné Cermat přijímačky a typové úlohy, které se v nich objevují, se dá připravit.

Příprava na přijímací zkoušky na Gymnázium Braník

Nabízíme vám pomocnou ruku! Jako naše budoucí studenty vás na přijímací zkoušky důkladně a bezplatně připravíme!

Přihlaste se na přípravné kurzy přímo u nás ve škole: přípravka To dáš! Přijímačky nanečisto pořádá přesné simulace v naší škole a má skvělé výsledky: 96 % absolventů To dáš! přijímaček nanečisto uspělo u přijímaček*.

Jak to funguje?

Stačí si zakoupit libovolné předplatné To dáš! Přijímaček nanečisto. Pokud k nám podáte přihlášku a nastoupíte do prvního ročníku, částku, kterou nyní zaplatíte za Přijímačky nanečisto, vám v plné výši odečteme coby slevu na školném v prvním ročníku.

Předplatné To dáš! funguje jako kredit na zvolené množství účastí. Pro úspěšnou přípravu na přijímací zkoušky doporučujeme chodit na simulace opakovaně a připravovat se pravidelně.

Kromě věrné simulace přijímaček To dáš! žáky naučí specifické dovednosti potřebné přímo ke zkoušce (práci s časem, záznamovým archem a nervozitou). Získáte také podporu pro celou rodinu (přednášky pro rodiče s aktuálními informacemi i vysílání pro deváťáky a pravidelný informační servis).

To dáš! Přijímačky nanečisto

  • Již při 10 účastech projdete všechny typové úlohy a získáte bezpečný základ pro maximalizaci bodového zisku u ostrých přijímaček.
  • Autentická simulace ostré zkoušky prezenčně i distančně.
  • Tým zkušených a vstřícných pedagogů.
  • Každý týden nové testové zadání přesně podle Cermatu.
  • Okamžitá zpětná vazba a porovnání s dalšími deváťáky.
  • Srozumitelné doučování a rozbory testů.

* Zdroj: dotazníkový průzkum provedený ve dnech 5.6. – 20. 7. 2023; dotazník vyplnilo 813 z 5 381 oslovených absolventů. Úspěšnost = přijetí alespoň na jednu ze dvou škol v prvním kole přijímacího řízení.


Další články