Zpět na všechny články

Vánoční akce Gymnázia Braník

Předvánoční čas jsme si na Gymnáziu Braník oživili procházkou vánoční Prahou a turnajem v bowlingu!

Vánoční akce Gymnázia Braník

Vánoce byly za dveřmi, a tak jsme si na 22. prosince naplánovali hezký den, při kterém jsme nasáli vánoční atmosféru, dokoupili poslední dárky a užili spoustu zábavy na bowlingu!

Procházka vánoční Prahou

Sešli jsme se na Václavském náměstí u sochy sv. Václava. Počasí nám moc nepřálo, ale nenechali jsme se odradit a vyrazili jsme na společnou procházku vánoční Prahou. Když jsme procházeli dolní část Václavského náměstí, dokonce vysvitlo sluníčko. Prošli jsme ulicí Na Můstku, kolem Stavovského divadla až na Staroměstské náměstí. Přišli jsme právě včas a v 11 hodin jsme si užili orloj.
Vánoce

Počasí se zase trochu pokazilo, prohlédli jsme si vánoční trhy, udělali společnou fotku, pokochali se krásným vánočním stromem a vydali se Celetnou ulicí směrem na Náměstí Republiky.

Rozchod na oběd či nákup dárků

Protože byl čas oběda a některým z nás již byla zima, zašli jsme do Palladia, kde jsme měli rozchod. Někteří ho využili k nákupů dárečků, jiní poobědvali a odpočinuli si. Následně nás totiž čekala další část programu – vánoční turnaj v bowlingu.

Vánoční turnaj v bowlingu

Rozdělili jsme se do 4 skupin a šlo se hrát. Všichni podali krásné výkony. V chlapecké kategorii byl rozdíl mezi 1. a 2. místem jen jeden bod! Po hodince sportování jsme vyhlásili vítěze turnaje a 3 nejlepší mezí dívkami a chlapci obdrželi pamětní diplom a medaile.

Akce se povedla a i přes nepřízeň počasí jsme si den společně užili.
Popřáli jsme si krásné Vánoce a rozešli se do svých domovů na prázdniny za zaslouženým odpočinkem.

Další novinky z Gymnázia Braník:

 


Další články