Zpět na všechny články

S buddies na Laser Game

Na Gymnáziu Braník máme tzv. „buddies systém“. To znamená, že každý student má u nás svého mentora z řad VŠ studentů, na kterého se může kdykoliv obrátit.

S buddies na Laser Game

Překlad anglického „buddy“ je kámoš nebo také parťák, na kterého se člověk může spolehnout. A právě tak chceme, aby naši studenti své mentory vnímali. Mentoři se studenty každý měsíc společně vymýšlejí a organizují různé akce mimo školu. Studenti s „buddies“ také mohou konzultovat např. své akademické i mimoškolní cíle. Tentokrát padla volba na zábavu v podobě Laser Game!

Laser Game je spojením zábavy a sportu. Je to týmově společenská hra, při které po sobě hráči střílí barevnými lasery. Studenti Gymnázia Braník se se svými „buddies“ domluvili a vyrazili v 15. listopadu na Laser Game do arény Mercuria v pražském Braníku.

Při hře naši studenti užili mnoho legrace, ale zároveň se pořádně zapotili.

O všech dalších akcích našich studentů s mentory vás budeme informovat.

Laser Game

Pojďte studovat k nám na Gymnázium Braník. Mrkněte na video, jak to u nás chodí, a přijďte na den otevřených dveří! Prohlédnete si naši školu a můžete se na cokoliv zeptat. Na našem moderním čtyřletém gymnáziu jsou studenti vždy na prvním místě! Další den otevřených dveří nás čeká v úterý 16. 1. 2024 od 15:30 do 17:30 hodin.

Čtěte také


Další články